Hawaii informatie

Hawaii informatie

Informatie over Hawaii, alle informatie over Hawaii.

Hawaii informatieOp de eerste plaats is een vakantie doorbrengen op Hawaii een droom die men graag wilt laten uitkomen. Hawaii is bekend om zijn prachtige zandstranden en het fijne weer dat er het hele jaar door heerst. De grote eilanden zijn zeer geschikt om er een vakantie door te brengen. Ze zijn weelderig begroeid en doorsneden met mooie valleien en kloven. Van oorsprong zijn het vulkanische eilanden waardoor de eilanden ver boven de zeespiegel uitsteken. Het landschap is gevarieerd. Men kan genieten op de prachtige zandstranden maar ook kunt u het land ingaan. Er zijn prachtige valleien, grasland, moeras, en spectaculaire kloven. Hawaii is ook een vakantieland bij uitstek om meerdere eilanden te bezoeken. (Hawaii informatie) Bekijk hieronder meer informatie over Hawaii.

Bekijk hier alles over Hawaiii reizen >>

Bekijk hier de vakanties en rondreizen voor Hawaii bij verschillende reisorganisaties:

Hawaii informatieHawaii informatie

Hawaii informatie

Hawaii informatie

 

 

Hawaii informatie

Hawaii informatie                Hawaii informatie  Hawaii informatie

Hawaii informatie en de kaart:

  • Hoofdeiland Oahu

Een verblijf op het hoofdeiland is een goede keuze om naar Hawaii op vakantie te gaan. Je treft daar in principe alles aan wat je tijdens een vakantie zou willen hebben. Wil je gaan luieren op een van de vele mooie zandstranden of gaan shoppen, het is er allemaal mogelijk. Een van de mooiste zandstranden die u zich kunt bedenken is Waikiki beach. Hier kunt u zeer goed relaxen en toch van alle faciliteiten genieten die er op het strand aanwezig zijn. Honolulu is de hoofdstad. Het is een moderne stad met wolkenkrabbers en een goed uitgaansleven. Het is een bruisende stad. Wat u ook kunt doen tijdens uw vakantie op Hawaii is een auto huren en de vele bezienswaardigheden gaan bezichtigen. (Hawaii informatie)

  • Kauai

Dit eiland heeft een prachtig landschap waar u ook kunt genieten van de rust. U kan daar Na’Pali Coast bezoeken met het indrukwekkende Waimea Canyon. Ook is een boottocht mogelijk op de Wailua rivier waar fantastische watervallen zijn. (Hawaii informatie)

  • Hawaii informatieThe Big Island

The Big Island staat bekend om het mooie Volcanoes National Park. Deze actieve vulkaan mag u zeker tijdens het bezoek niet missen. Het eiland biedt geweldige hoogtepunten.

  • Maui

Het eiland is vooral bekend om de prachtige onderwaterlandschappen en de prachtige stranden. Met de auto is het een eiland waar een bezoek aan de vele kleine dorpjes zeker de moeite waard is. Ook zijn er beroemde watervallen te bewonderen. (Hawaii informatie)

  • Het weer

Omdat Hawaii een zeeklimaat heeft kan het weer van dag tot dag verschillen. Het weer is er onvoorspelbaar. Het drukste seizoen is in de winter van december tot en met februari en van mei tot en met augustus. Wanneer u niet zo van de drukte houdt kunt u beter deze tijden vermijden. (Hawaii informatie)

  • Drank

In het openbaar drinken van alcoholische drank is verboden. Dat geldt voor bier, wijn, sterke drank enzovoort. Ook het aanbieden van alcoholische drank aan jongeren is verboden. (Hawaii informatie)

  • Banken

In de kleinste dorpjes zijn er banken. Daarom is het overal gemakkelijk om uw geldzaken te regelen.

Meer informatie over vakanties op Hawaii:

Bekijk hier meer informatie over Hawaii reizen >>

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *