Familie vakantie Hawaii

Familie vakantie Hawaii

Familie vakantie Hawaii, boek een mooie familie vakantie!
Familie vakantie HawaiiBent u er weer eens aan toe om lekker met het gezin er tussenuit te gaan? Wat dacht u van de exotische bestemming Hawaii? Deze Amerikaanse eilanden staat biedt u alles op het gebied van recreatie, cultuur, eten en accommodaties. Kom heerlijk tot rust in dit tropische paradijs. Bekijk hieronder meer informatie over het land zelf, de mogelijkheden tot het boeken van een vakantie en tevens heeft u de mogelijkheid om een reactie toe te voegen aan deze pagina, bijvoorbeeld indien u een vraag heeft of nuttige informatie voor een familie vakantie Hawaii heeft toe te voegen.

Familie vakantie Hawaii info:

  • Eilanden

Hawaii bestaat uit verschillende tientallen atollen en vulkanische eilanden. Veel van deze eilanden zijn onbewoond, maar de grootste eilanden zijn echte culturele hotspots. Deze eilanden bieden u de prachtige witte stranden, blauwe zeeën en palmbomen. Perfect voor een familievakantie. Niets fijner als heerlijke luie dagen aan het strand.
De acht grootste en meest bezochte eilanden van Hawaii zijn:
Familie vakantie Hawaii• Niihau
• Maui
• Kauai
• Oahu
• Lanai
• Molokai
• Kaho’olawe
• Hawaï
Elk eiland heeft zijn eigen hawaiiaanse specialiteiten en bezienswaardigheden. De populairste eilanden van de staat Hawaï zijn gelijknamige Hawaii en Maui.

Familie vakantie Hawaii boeken:

Bekijk hieronder de vakanties en rondreizen voor Hawaii!

Familie vakantie HawaiiFamilie vakantie Hawaii

Familie vakantie Hawaii

Complete vakantie Hawaii

 

 

Familie vakantie Hawaii

Familie vakantie Hawaii                Familie vakantie Hawaii  Familie vakantie Hawaii

 

  • Cultuur

Ondanks dat het Hawaii een staat van Amerika is heeft het zijn geheel eigen cultuur. Zo hebben ze hun eigen taal, wat uit maar twaalf letters bestaat. Daarnaast staat Hawaï bekend om haar hoela meisjes en hawaiiaanse muziek. Op de eilanden worden vaak muzikale dansavonden georganiseerd waarbij u optimaal van de Hawaiiaanse cultuur kunt genieten. Surfen is de nationale sport van Hawaii en voor optimaal surfplezier kunt u zeker op deze eilanden terecht. (Familie vakantie Hawaii tip)

  • Winkelen

Winkelen kan bij de lokale markten die u voorzien van typische streekproducten of shop in de grote steden. Honolu de hoofdstad van Hawaï heeft een groot winkelcentrum waar u terecht kun voor al uw vakantie-shoppen. Van typisch Hawaiiaanse producten tot mainstream winkelketens kunt u vinden in de hoofdstad. (Familie vakantie Hawaii tip)

  • Georganiseerde reizen

Wanneer je met je familie op reis wilt naar Hawaii kan dat nogal wat geregel zijn. Het is zeker mogelijk maar weet dat er ook genoeg georganiseerde reizen worden aangeboden. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over vliegtickets, vervoer en verblijf. De georganiseerde reizen zijn op de hoogte van alle evenementen op de eilanden en kunnen u leuke activiteiten aanbevelen. Zowel voor volwassen als kinderen. (Familie vakantie Hawaii tip)

Reizen naar Hawaii is zeker de moeite waard en belooft een hoop cultuur en avontuur. Dit exotische eiland heeft u veel te bieden en is door haar aangename klimaat en haar prachtige bounty stranden een ideale plek voor vakantie. Geniet samen met uw gezin van de unieke cultuur en beleef heerlijke stranddagen.

Meer informatie over Hawaii en vakanties:

Bekijk hier de Hawaii reizen voor families en meer >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *